ANTALYA / KEPEZ - FATMA NUR ÇELİK İMAM HATİP ORTAOKULU

Ara

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı okul birincimiz Emine ACAR ile 8. sınıf öğrencilerimiz biraraya geldi. Öğrencilerimiz arasında güzel bir söyleşi gerçekleşti. Bucak Avni Tolunay Fen Lisesinde okuyan öğrencimize başarı dileklerinde bulunarak kendisine teşekkürlerimizi ilettik.

Ara

7.sınıf öğrencilerimize Okul Rehber Öğretmenimiz Mert KARAKAŞ tarafından "Verimli Ders Çalışma Yöntemleri" konulu bilgilendirme çalışması yapıldı.

Ara

Kitap okuyan nesiller, geleceğin mimarisinin şekillenmesinde büyük önem taşırlar. Bir toplumda kültürlü insan ne kadar çoksa, o toplum bir o kadar gelişecektir. Kitap okumanın önemini kavrayan bireyler, kendilerini en çok geliştiren bireylerdir. Bu doğrultuda okul olarak hergün okuma saatlerimizi düzenledik. Bir ders saatinde öğrencilerimiz gerek sınıflarımızda gerekse  okul kütüphanemizde okuma saatlerimizi gerçekleştirmektedir.

Ara

Hedef LGS Projesi kapsamında Antalyada bulunan İmamhatip Liselerinin tanıtımı Nursen PİLAK öğretmenimiz tarafından gerçekleştirildi. 8. sınıf öğrencilerimizin akıllarını kurcalayan sorular giderilmiş oldu.

Ara

Münazarayı; "Güzellik için estetik yapılmalıdır." fikrini savunan grup kazandı.  Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Jüri  üyelerimiz: Koral ORAL, Gülnur AKTAŞ MEMİ ve yapıcı eleştirileri ile münazaramıza katkı sağlayan Şefik DOKSAL, Harun ÇELİK öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Münazaradan sorumlu Ayşe ÇELİK öğretmenimiz ve bu konuda her türlü desteği veren okul müdürümüz Yasin DEMİR'e de teşekkürü borç biliriz.

Ara

Hede LGS projesi kapsamında 8. sınıf öğrencilerimize okul rehber öğretmenimiz tarafından "Zaman Yönetimi ve Motivasyon" Semineri verildi. Yapılan bilgilendirmeler faydalı olması açısından sinif panomuzda yerini aldı.

Ara

Hedef LGS kapsamında 8. sınıf öğrenci velilerimize bilgilendirme toplantısı yaptık.

Ara

Okulumuzda yürütülen "Vakti Kuşanmak" projesi kapsamında, öğrencilerimize  Namazı Sevdirmek amacıyla düzenlenen "Namaz Ağacı" etkinliğinini yerine getirenlere ödülleri verildi.

Projede emeği geçen Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ali Arslan'a teşekkür ederiz.

Ara

8. sınıf öğrencilerimize moral ve motivasyon gezilerimize başladık. Amacımız onları sınava en iyi şekilde hazırlamak.

Ara

Münazaramızın  konusu: Öğretmenlerimiz insan mi olmalı, yapay zeka mi?

Münazarayı öğretmenlerimiz insan olmalı fikrini savunan grup kazanmıştır.

Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Juri üyelerimiz Zekiye Ülger ve Kemal Çırak öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Ara

Hedef LGS projesi kapsamında okul kütüphanemizde soru çözüm günleri yapıyoruz.LGS derslerine giren öğretmenlerimiz 8. sinif öğrencilerimizle birebir ilgilenmektedir.

Kas

Okul Kantinimizin 12/12/2023 Salı günü ihalesi yapılacak olup şartnameyi okul idaresinden 300 TL karşılığında alabilirsiniz.

Kas

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtihal edişinin 85. yıl dönümünde, onu saygı ve minnetle aniyoruz.

Kas

Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma ve Genç Bilaller Ezan-ı Muhammed'iyi güzel seslendirme yarışmamız başladı.